2. Karla goes Power Jump

Okei, otsikko valehtelee omalla tavallaan. Power Jumpiin käy kyllä tie, mutta ei valmentajan, groomin tai kisaajan roolissa vaan ihan talkooväkenä.

Näin eilen jossain foorumilla ilmoituksen siitä että kilpailut etsivät talkoolaisia ja koska tällä hetkellä ei mitään työsopimusta tai muutakaan ole kädessä, niin mikäs sen parempi kuin lähteä viettämään aikaa ahvenanmaalle kisakökkään. Voisihan reissu ehkä samalla toimia myös jonkinlaisena mahdollisuutena verkostoitumiselle ja ehkä sen avulla voisin löytää seuraavan työpaikan. Eihän kotona työskentelyssä oikeastaan mitään pahaa ole, mutta mieluusti olisin kyllä jossain muualla töissä vaikka sitten vaikka kuukauden pätkissä.

Toisaalta mukavaa on myös tietää että saan tulla aina kotiin takaisin töihin jos en onnistu löytämään uutta työpaikkaa edellisen sopimuksen loppuessa ja minun on kuitenkin aina helppo lähteä maailmalle, jos jostain löytyy töitä.

Power Jump 2020 tulee olemaan minulle ensimmäinen kerta tapahtumassa millään tavalla, joten mielenkiintoista nähdä millainen kisatapahtuma se tulee lopulta olemaan ja mitä kaikkea siitä saattaa seurata.

Kommentit

Suositut tekstit