Karla

(c) Jassu L/Shelyes

Karla Rosenqvist on 28-vuotias nainen jostain Etelä-Pohjanmaan rajakunnasta. Nainen on kasvanut hevosperheessä jossa on ollut niin ravureita kuin ratsujakin joten hän tulee molempien kanssa toimeen. Peruskoulun jälkeen nainen on opiskellut niin hevostenhoitajaksi, kuin ravivalmentajaksikin sekä löytyypä naiselta myös kengitystaidot sekä perustieto hieronnasta.

166-senttinen nainen voittaa sinnikkyydellään, sen minkä hän pituudessa ja painossa häviää ja monestikkin toinen yrittää hieman liian monta kertaa, ennen kuin lopulta toteaa kaipaavansa apua. Ei kaihda etsiä tietoa ja kokeilla erilaisia tapoja lähestyä ja ratkaista ongelmat.

Karla ei karta talikkoon tarttumista, mutta nainen ei myöskään kieltäydy "paremmistakaan" pesteistä ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen kustannettua seuraavan aamukahvinsa. Iloinen ja ulospäin suuntautunut persoona jonka kanssa on helppoa tulla toimeen ja johon on varmasti helppo tykästyä. Omaa pitkän pinnan, mutta tarpeeksi ärsyttäessä kiihtyy myös nollasta sataan sekunteissa.

Karlan tunnistaa ruskeista yleensä sotkuisella nutturalla olevista ruskeista hiuksista ja rennosta pukeutumisesta joka vaihtelee farkuista ratsastushousuihin ja teepaidoista huppareihin, sekä talvella tietenkin toppahousuihin ja toppatakkiin. Päästä löytyy joko pipo tai lippis ja kesäisin aurinkolasit. Saattaa myös hengailla epähuomiossa kypärä auki päässä useita tunteja.

Rakastaa kahvia, joten todennäköisesti aamuisin tapaa hopea starbucksin termosmuki kädessään, tai sitten kulkemassa pitkin ja poikin kahvimukia pidellen.

Karlalla ei ole omaa hevosta, mutta ei pidä mahdottomana ajatuksena hankkia sellaista jos sopiva tilanne joskus hevosen hankinnan sallii.

---

Ohjastusstatistiikka:
vain tarinalliset startit

4:1-0-1 // 3 300v€

18.12.20 - Bonniené Speed - Aken ravitalli - 1/7
25.12.20 - Bonniené Speed - Aken ravitalli - 3/12

Kommentit

Suositut tekstit